Просто

Выра Тимцюрак
   Привіт малиш,
 Як справи,як живеш
 Коло хати незайдеш.
 Не можеш чи не хочеш,
 Стіни проломні не дають
 Що ж просто дай відвід,
 Мені на цей привіт.
 Хоч і скромний,
 Для мене дорогий
 Привіт великий неземний.
 Кажу просто:
 Малюю просто кольорово
 Приходить натхнення-
 Радості добра...
 Веде мета яка стоїть переді мною,
 Крок від крока недалеко
 Лежить від мене полюса!!!