Обманула

Мусса Айбазов
АЛДАДЫНГ
       1 КУПЛЕТ
Эсингдемид сен менге айтханынг,
Мени сюеме деб сез бергененг.
Айтхан сезюнге толу болмадынг,
Сен башхагъа кетиб къалгъаненг.
       ПРИПЕВ:
Нек алдадынг? Нек
къыйнадынг? Джюрегими
сындырдынг - ПОВТОР 2 РАЗА
         2 КУПЛЕТ
Баргъанем мен сени къууанчынга,
той барады сени арбазынгда!
Тепсейдиле къууаныб къызла бла
джашла,
Мен къарайма мыдах болуб алагъа.       
ПРИПЕВ ТОТ ЖЕ
            3 КУПЛЕТ
Мен кирдим сени отоуунга,
барыб олтурдум сени къатынга.
Сен менге мыдах къарадынг,
джангыз сени сюеем деб айтдынг.
     ПРИПЕВ ТОТ ЖЕ