жовтневе...

Мила Льева
жовтневе зволожене небо..павутинням бiлiэ туман...
i заповзаэ в кiмнату....
повiтря...осiнне...рiзьке...колючками в скронi...
а зранку так хочеться спати....в обiймах твоi"х..
....я кицькою лащусь...мурличу...свiтаэ...
вже час тобi йти...залишусь одна...
..
майнула лишень твоя тiнь....навпроти вiкна....