нам присвячено

Хриха Ру
Я можливо не та, хто б чекав тебе по пів години.
Не та, яка б "давала" тобі на кожному кроці.
І не шаленіють від мене всі твої знайомі.
І я звісно завжди на лівому боці.

Мені не потрібні кольца та подарунки,
мені б лише квіти, хоча б по святах.
Я впевнена що не найкраща, з усіх що були,
Звісно, не виділяюсь лицем та фігурою.

Не найкращий для тебе я варіант,
Характер у мене залізо-бетон.
Не легко зі мною, мало хто витримає. Знайди аргумент.
Тебе рятує лише міцний Вінстон.