человек-косяк

Хриха Ру
Сама собі то не потрібна.
А що до інших?слів нема.
Мені самій з собою важко.
Постійно щось не так та щось не те.
Як там кажуть "человек-косяк", і я про те ж.
А ти...
ти бездоганний.
просто чудо...