Мамо, мила

Хриха Ру
Чому тебе,я,Мамо, так не бережу
Ні з чим тобі не допомагаю.
Постійно кращого/ріднішого за тебе я шукаю
Часто засмученою залишаю.

Та попри все молюсь за тебе дуже часто,
Та ось за себе...краще вже змовчу.
Ти найкраща в світі, без тебе так пусто.
Я часто страждаю, через дитячу вдячу.

Для тебе я лише дитя, завжди.
Та я вже виросла, моя мила Мамо.
Я прошу тебе, благаю, не йди!Зажди!
Ти подарувала все, що маю.

Ти можеш замінити всіх і все на світі,
та ніхто не взмозі замінить мені тебе лише одну.
Всі рани мої лиш тобою загоєні,
Ти зі мною завжди, в гарячі моменти й холодні.