Останн м часом я хочу писати про море...

Инна Дудник
Останнім часом я хочу писати про море,
Про далеч його і безмежні простори.
Я неосяжність його бачила різною –
Біля нього колись хтось радів, хтось журивсь.

Тільки море мене розуміло завжди -
Воно наче оселилось в мені з шумом прибою,
І поки воно шукатиме димної правди,
Я попорошу забрати мене назавжди з собою.

Я попрошу, море, тебе востаннє, напевно,
Не залишати мене, будь ласка, одну,
Адже я старалась весь цей час до болю даремно
Чекаючи свою минулу весну.