чернетка

Хриха Ру
В твоїх очах я бачила любов.
В твоїх словах море почуттів.
Ти так тихенько до мене підійшов,
тихенко так сказав: "не треба слів!"

Я все тримаю твої руки,
і так не хочу їх відпускати.
Між нами палаючі іскорки.
Та ти вперто не хочеш це помічати...