в який вже раз..

Хриха Ру
Не бачились так довго, вже і відпустило.
Навіщо знову ти прийшов?
Не обіймав давно вже мої плечі, відшуміло.
Навіщо знову ти мене знайшов?

Не знаю вже як далі без тебе жити/виживати,
якщо зараз так далеко ти зайшов.
Навіщо руки розпускаєш, і міцно так ти обіймаєш,
як всеодно ти скажеш "ні" мені?!нелюбов...

Давай забудем все що було,
та повертаюсь знов і знов.
Бо в твоє море з головою я пірнула.
Такий твій принцип по житті "ввійшов і вийшов"
НАЗАВЖДИ...