Без назви

Ника Владимирова
Світе мій, благаю,
Хто ж мене покохає,
Хто відведе до раю?
Врятуй мене, вмираю.

                Серед ночі щось шепочуть,
                Щось говорять бідні очі.
                Вони хочуть бути поруч,
                Тільки серце кровоточить.

Що мені не вистачає?
Моє серденько палає.
Щось мене, сама не знаю,
Чіпко на землі тримає.
               
                Йди від мене світ за очі,
                Бо я бачити не хочу,
                Чути, думати щоночі,
                Що мені той сон пророчить.

Не потрапила до раю,
В пеклі відтепер палаю.
То вода в тебе в зіницях?
А яка тепер різниця...