молитва

Курикова Наталья
Я сьогодні в Лаврі за тебе молилася ,
Бо вночі щось дивне і сумне наснилося,
За здоров"я щиро Господа благала ,
Поки свічка воскова образам палала ,
Доторкнулась подумки до твого чола,
У долоні краплями увесь біль взяла ,
Викинь з серця тугу, помолись зі мною
І рушай  в майбутне легкою ходою


Li
12.10.13