Эмоциональный ёжик. Kirsi Kunnas

Кожухова Татьяна
О, - сказал ёжик, -
я  очень эмоционален -
хороший, добрый, нежный.
Но это не
очевидно.
 
Очень грустно,
что колючая шубка
нежность скрыла.

О, - сказал ёжик, -
мне грустному
так одиноко!

Это правда -
одиночество:
уколю иголкой,
а после плачу
под колючками.
*
Tunteellinen siili
Kirsi Kunnas

Oi, sanoi siili,
olen tunteellinen siili,
olen hyv;, kiltti, hell;.
Ja kenell;p;, kell;
on vastaansanomista?

Se vain on surullista,
ett; pikkikuoren alla
silin hellyys piili.

Oi, sanoi siili,
olen surullinen  siili,
niin yksin;inen jotta!

Ja se on aivan totta:
Se yksin;ns; eli
ja piikein piikitteli,
ja pikkikuoren alla
sitten itkeskeli.