С Украиной в сердце

Марина Ковалёва 2
З Україною в сердці

Життя, здається, вищий скарб,
Життя у вірі та підтримці,
Таке, як в утопічній книжці,
Заповнене багаттям фарб.

Моя дорога – буди в ладі
Зі своїм тілом та чуттям,
Мені у цьому не завадять
Чекання й горя прибуття.

Я бачу силу нашій мрії,
Іду до неї, як чума.
Мені можливість душу гріє,
Що сильна я, і я сама.

Це так приємно – розуміти,
Що сонце світить геть усім,
Щасливі, що й діди, і діти,
Ніхто в калюжу з них не сів.

Чому складається так – знаю,
Буденна зебра, як життя,
Біліє стала – думку маю.
Що з покоління, і моя.

Без сумніву, що найщасливі,
Народженні зі мною в час,
Народженні на Україні,
На вільній – вільній для всіх нас!

Тому і доля наша – світла,
Її потрібно берегти.
Країна й більше ще розквітне,
Живу де я, живеш де й ти.