Омана

Тани Адова
Пізно. Завжди пізно.
Ти як тварина замкнена у клітці
Свої бажань і перешкод.

Рано. Це лиш ранок.
А душа вже вмерла
Не чекає більш пригод.

Пізно. Вечір пізній.
«LuckyStrike»  і п’ять краплин
Не побачиш як раніше
Диво ніжності перлин
Не почуєш її кроки
І різкий запах від Шанель
Це триває більше року
Стіни вбралися в пастель
І лиш Харківський вокзал
Лиш цигарки у кармані
Пам'ятаєшь,як казав
Що життя твоє – омана.