Якби ж менi знати

Раиса Андрейчук
От, якби ж мені крила -
Я б дісталася неба!
Я би вмить полетіла,
Мій коханий, до тебе!

От, якби ж то я знала,
Що і ти мене хочеш -
Я би кроком ступала,
Дні і довгії ночі.

От, якби ж ти, коханий,
Був зі мною відвертий -
Я би нашій любові
Не давала померти.

От, якби ж ти був щирим -
Тобі серце віддала б...
От, якби ж то я знала!
От, якби ж то я знала!