Залежн1

Ливневый Лис
Повз проїзджають машини
і скриплять вилосипеди;
В мене одяг промок до білизни
і чвакає в кедах.

До мене долітають розмови
і приємний осінній запах;
Людям бракує мови-
люди плутаються в мапах.

Люди стирають шини,
міняють машинне масло-
корчать  з себе щасливих,
допоки світло не згасне.

Люди думають,що потрібні
поки їх наміри ще не хибні,
усмішки ще не підробні,
й відмазки правдоподібні.

Люди шалено ганебні
поки не впустять чужої долоні.

Люди дійсно думають,що потрібні
доки залежність
ще в моді.