Св т неначе збожевол в,..

Валерия Требукова
Світ неначе збожеволів,
Світ, неначе оп`янів,
Люди ходять ніби зомбі,
Не змикаючи повік.
Нами навіть не керують,
Зразу в рабство продають,
І ніхто не помічає,
Що при собі смерть несуть.
Та не тілом помирати
Вам судилося в житті,
Вони душі забирають,
Доки хтось їм скаже"Ні!"