Соломiйцi

Лана Виноградова
Рік тому в сім’ї з’явилось немовлятко
Наче сонечко яснеє, янголятко,
Тато з мамою Соломією назвали,
Всі в родині її зразу покохали!

Доня дуже швидко підростає,
Дуже любить, коли мама їй читає,
Часто заховається і жде –
Любить грати в гру вона «Ти де?»

Дуже любить Соломійка танцювати –
вміє дуже голосно співати,
І співає так вона натхненно –
стане зіркою! Відомо достеменно!

Вже потроху Соломійка розмовляє,
Де у жабки очі вона знає,
Може навіть всім нам показати,
Любить в носик Соломія цілувати!

Починає вже робити перші кроки,
А коли впаде щось ненароком –
Слів не добере, а тільки хи!…
Наче полетіли десь птахи…

Влітку народилась недаремно –
Дуже Соломійка наша чемна,
В люблячій родині виростає,
Вдача у житті її чекає!

А сьогодні справжнє свято у родині -
Виповнився рік нашій дитині
Ми всі хочем Соломію привітати
І всього-всього їй побажати:

Перш за все здоров’ячка міцного,
Хай завжди легка буде дорога,
Щастя подарує хай їй доля,
Хай всього в житті буде доволі:

Друзів справжніх, успіху і вдачі,
хай ніколи серденько не плаче,
у житті хай обере свою дорогу,
нагородою хай буде перемога!