Удвох

Елена Соляник
ДВОЄ


Сьогодні він згадав той час,
Коли горіла радість ув  очах.
Усмішка на його  устах,
І ніжність у її словах.

Що говорив тоді,  не пригадав,
Але ту мить він дійсно відчував.
Сиділи пліч о пліч, то йшли.
Стояли, знову йшли і йшли.

Згубив…
Пройшло життя.
На скронях білий сніг.
А серце щемно жде,
Ту мить,
щоби разом іти,
І зовсім все одно куди.
Удвох…
З усмішкою у нього на устах,
І ніжністю… в її простих словах.

27.11.2012