СОН

Елена Соляник
СОН

Чому блукала  у ві сні?
Тебе шукала!
Знайшла, зраділа,
Ось би ще!
Хай сон цей швидко не пройде,
Хай він мене не обмине.
І павутинно  знов огорне.
О дивина!-Ці гострі відчуття,
Неспокою і дикого блаженства!!!
Ти де? Я тут! Я сплю! Чекаю!
Тебе я відчуваю.
12.11.2012