Життя - то гра

Олег Пятовский
Життя – то гра … на смерть.
Воно складається на чверть
З іронії,
На чверть з нудьги,
На чверть з агонії страху,
На чверть із зим.
Любов – ілюзія у нім,
Любов – п'янкий, солодкий дим,
Що марить щастієм. А втім…
Життя – то боротьба на смерть.
Дошкандибає тільки чверть
Аби пізнати його суть,
А інші так і не збагнуть,
Щасливі йдуть у небуття.
Іти на смерть – то є життя.