Рiдна, як мати

Владимир Солошенко
Рідна, як мати, моя Україна!
Знай! Я за тебе радію, молюся!
Перед тобою в майбутнє стежина,
В горі і щасті тобі поклонюся.

Скільки пізнала ти горя й зневіри?
Серце твоє все покрите рубцями,
Та вороги не зламали в нас віри.
Спільна це клятва на вірність серцями.

Зичим тобі, Європейська країна,
Жити з сусідами мирно і спільно.
Стане заможною наша Вкраїна!
Хай процвітає у виборі вільна!