Загублений час

Карина Людоговская
Шукаю в гардиропі вільний час.
Можливо на полиці загубився?
Нудьгую я без нього, і не раз
Благав я, щоб хоч трішки зупинився.

Коли ти чуєш мене, сидячи у шафі,
То визирни хоч на хвилинку!
Обігріватиму тебе у теплім шарфі
І годувати буду - ковтай слинку.

Усе зроблю аби ти залишився.
Жили б разом у спокої та мирі,
Так ти ж упертий – загубився!
З думками втік у теплий вирій.

Відпочиваєш там за океаном,
  А я знову тону у суматосі.
І теплий шарф й вечеря за диваном
Тебе не манять – байдикуєш досі.

Все, залишаю пошук – час гукає.
Тільки не вільний, а робочий.
Тепер лиш в нього поринаю,
Працюю з ранку і до ночі.

Зі мной не дружить вільний час,
І хоч від втоми з ніг я збився,
Плетусь до гардиропа раз у раз,
Можливо на полиці загубився?