Людмилi Олександрiвнi Янукович!

Леся Танюк
Перша Лед`І країни-Україна!



Перша Лед`І України,
Людмила Янукович!
Усе тепер з Нами НОВО,
Нарешті у Нас Кращі Зміни!



Перша Лед`І в Регіонах,
Допомога і Наш Світ!
Б`ємо Люди ми у Дзвони,
Дужо й Міцно як Граніт.



Обличчя Світиться на Злат,
ОЧІ Добренно Промовляють,
Що в Україні знову ЛАД,
...І мале й велике знає.
               


Бог, і ПАНІ ВИ із Нами,
З Нами-України Дітлахами!
Зхвильовано говорите нам
                МОВУ,
І добре і правдиве СЛОВО!



Перша Лед`І у Держави,
О Радіємо, ВИ з Нами!
Значить в Україні Є
                МАЙБУТНЄ,
Мовлю я Всім НЕЗАБУТНЬО!