***

Инна Демянко
Цікаво, чи встою після ще досі "Підвішеного Стану"?
"Над тобою є небо, крихітко"- заспокоює Ганс н Роузес.
Воно може прийняти вигляд океану.
Але не робить цього. Не такі підступні там у них в космосі.

Кричи, критикуй тривіальність мою гаряче
І дозволь з твого волосся писати сонце...іноді.
Сканувати його й жадібно вбирати в очі, марячи
Стати в емпатичній подорожі пілігримом... чи його привидом.

Як триватиме це паломництво- хтО зна.
Ось тут, всередині зліва, залишу місця "для нотаток".
"Над тобою є небо, крихітко"- налаштовує Ексл Роуз
А майже пошепки я випалюю "Й жодних рамок".