Splashes

Олег Пятовский
Something like splashes
there’s deep in your eyes.
Its hidden passion
for freedom tries.

Fulfilled of glory
somewhere above
your soul is soaring
on wings of love.

Your heart’s so pure,
feeling’s so deep.
Love is your cure,
No more you weep.

Young, jolly, happy
let you be.
While evil’s napping
we will be free.