передчуття снiгу

Ганна Осадко
Хай ще тривають – ця густа трава,
Така ж дурна-зелена, як у квітні,
І досвід цей, і ці вогні досвітні,
І цей перон –
він теж нехай трива.
 
Хоча  життя – лиш лінія крива
Між інших ліній на долонях Бога -
Хай ще біжить для нас одна дорога
І  медом золотим течуть слова -
 
І скрапують… І лащиться до ніг
нам лобода-ласкавиця,і лине
химерна пісня пізньої пташини
про те,
що завтра буде перший сніг.