Малiтва На беларускай мове

Ю Рэк
Божа мiлы,
Дай мне крылы,
Смак палету,
Смак вятроу...

Вышыню, яе маркоту
I пьянкую гучнасць слоу.

Божа мiлы,
Дай мне сiлы,
Адарвацца ад зямлi...
Не адной, а разам з мiлым
З тым, каго заву маiм.

Я яго сваiм назвала,
Бо упала у небыццё.

Бо яго - так пакахала,
Як нiхто николi ужо.
Я яму не абяцала,
Што за iм са мной жнiво.

Я ягонай сёння стала,
Бо астатняга мне мала,

Бо я з iм, i я яго -
Ен, то сутнасць усяго.