Классному руководителю

Елена Каминская 3
Ви нас навчали та любили,
Ви з нас сміялись й нас сварили,
Ви нам була, як друга мати.
А ще, ми хочем Вам сказати:
Любили, любимо і будем,
Про Вас ніколи не забудем.
Ви найдобріша й найщиріша,
Ви найкоханіша й миліша.
Ви усмішкою ділились
Й розсмішити нас навчились.
Ви підтримували всюди
І дуже дивувались люди.
Як неслухняних так любити?!
Їх треба дуже посварити.
Але були у Вас ми перші,
І залишилися у серці.
Шануємо та поважаєм
І Вас найкращою вважаєм.
Ми завжди були, як родина,
І йшли вперед всі безупинно.
Бо в нас Ви вірили завзято
Та спілкувались з нами радо.
Секрети Вам розповідали,
Бо знали, що пораду мали.
А ще, англійської нас вчили,
Ми разом все що хоч робили.
Цей подарунок і ці квіти
Прийміть від нас – дорослих діток.
Ми самі ось це робили,
Щоб Ви нас знову похвалили.
Та пам’ятайте головне:
Хоч тут навчатись більш не будем,
Про Вас ніколи не забудем.
Любов у серці буде жить
Завжди, усюди, кожну мить!