***

Елена Каминская 3
У кожної людини свій погляд на життя,
І в кожного із нас своя є доля,
Одна людина прагне щастя і тепла,
Друга – багатства, третя ще й любові.
Ми живем, а отже виграєм,
Та все ж таки поразок зазнаєм,
Ми живем і дізнаємось краще,
Оту ціну життя, яка для нас найкраща.
Питання хочу  я задати,
І відповідь свою надати.
Чому ота людська сльозина
Буває і гірка й така щаслива?
Чому не може буть  людина тільки добра,
І радісна, і неповторна?
Та відповідь я знаю і скажу:
Частина люду  й не дізнається навіть,
Що інші причиняють їм ненависть,
А хто добро всесвітнє робить,
Тому ще більше горя завдають.
А що я тільки можу, то це лише порадить.
Любіть й не завдавайте всім поразок,
Живіть,не знайте горя і біди,
Нехай панує у вашому житті добро і мир!