Людина

Елена Каминская 3
Людина – це цілий світ,
Це чарів світ, щасливих епізодів,
Це світ, який не видно весь назовні,
Найкрасивіші якості в душі.
Душа її, як скло – прозора,
Пізнавши – зрозумієш хто вона,
Розгледівши, дійдеш до думки:
«Людина починається з добра».
Важливо те, якою вона стане,
Чи доброю, чи піде в бік до зла,
Найголовніше у дитинстві – виховання,
Адже формується іще одна душа.
Важливе те, в якій сім'ї зростає,
Ото маленьке, та все ж таки дитя,
Бо лише в люблячій сім’ї і виростає,
Людина, яка робить щасливе всім життя.