Лина Костенко Стоят леса любуются собой...

Попова Наталия Борисовна
Стоят леса, любуются собой,
Смущенные своею красотой.

Как-будто бы незримый Левитан
Коснулся кисточкой то тут, то там.

Осенний ветер отгулял, затих.

Стоит берёзонька вся в искрах золотых.




Самі на себе дивляться ліси,
розгублені од власної краси.

Немов пройшов незримий Левітан-
то там торкнув їх пензликом, то там.

Осінній вітер одгуляв, затих.

Стоїть берізонька - як в іскрах золотих.