I радiю, i сумую

Игорь Герасименко Кременчугский
 Радію

 В гармонії милім полоні -
 У схожості неба й землі:
 на пагорбі паслися коні,
 а хмари схил синій скубли!


 Сумую

 І знов у ночі рись-осінь
 тепла не зуміла знайти –
 берізкам холодно-косим
 печуть самоти сліди.

 2003