ти i я

Алина Влади
я у світі був
серед тисяч сам,
і тебе знайшов -
це самообман?
може, я міраж,
ти - жива й струнка,
місяць стелить нас
на м`який диван.

ти, немов струна,
станеш і мовчиш.
я з тебе за мить
поглядом зірву
все, що десь болить,
все, що не горить,
і відчуєш ти
почуттів жагу.

блиск своїх очей
ти взяла в вогню,
я - твій Прометей.
хочеш, доведу?
знаю, спокій де,
але я не там.
я з тобою вже
відлітаю в рай.