To deceive or not to deceive - Обманывать или нет

Леонид Курч
You met a treason... It happened in your life...
And what:)?
But he came back to you again
and told:
- I'm an idiot.

I tryed to do it jast for fun,
I thought you didn't know about it, my Sun.
You are much better than that ordinary girl, it's true.
She helped me to understand that I love only you!

Forget about this affair,
Forgive him his mistake
And you'll be happy
Spending time with him again:)

If your boyfriend just loves and sees
How it damages your sweetest heart,
He'll never try to find fun apart:)

***

Вы встретили измену... Это случилось в вашей жизни...
И что?
Но он вернулся к вам снова
И сказал:
- Я - идиот.

Я сделал это просто так.
Я думал, что ты не узнаешь об этом, мое Солнце.
Ты намного лучше, чем та обычная девушка. Это правда.
Она просто помогла мне понять, что я люблю только тебя!

Забудь его мимолетное увлечение,
Прости ему его ошибку
И вы  снова сможете
Быть счастливы вместе.

Если твой друг любит тебя
И видит как это ранит твое сердце,
Он никогда не станет искать удовольствие на стороне.