Вишива мама рушника для внук в

Артем Герасимчук
Вишиває мама рушника для внуків,
Вишиває мама, пам*ятають руки,
Вишиває мама, чорним і червоним,
На полотні чистім, всі життя закони,
Вишиває мама, а в косах тумани,
Вишиває мама долю білоткану

          Приспів
Мамо, все вернеться, мамо, усміхнеься,
В небі зірка ясна, бо життя прекрасне,
Мамо, внуки хочуть, місячної ночі,
Хочуть чути, знову, пісню колискову,
Мамо, діти хочуть, щоб була ти зними,
Мамо, діти хочуть, знову, буть малими,
Мамо, всі ми хочем, місячної ночі,
Хочем чути знову, пісню колискову


Вишиває мама рушника для внуків,
Вишиває мама, молодіють руки,
Молиться невміло, чистими словами,
Щоби доля щедра, завжди була з вами,
Щоб дурними грішми себе не ганьбили,
Добра не жаліли і життя любили

 
          Приспів