***

Романюк Татьяна
(мої роздуми про різнобіжність поглядів людей, прагнення бути разом, в іншу мить – мрії знищити все, що будувалось так довго…)

Спіймай мене, якщо ти зможеш
Я знов втекла з твоїй обійм,
Ніщо, ніхто не допоможе,
Коли немає почуттів.

Я – мов метелик, мить – з тобою
В  іншу – мене уже нема
Іноді краще побути одною
Легше тоді,  коли я сама.

Я не твоя – політ мій вільний
Нестримний, безтурботний
А коли любиш – то будь сильним
Щоб поверталася знов я.

Коли слабкий – то я втечу,
І все ілюзія, миттєвість
Вагань таких я не пробачу
Кохання ж було несуттєве.

Я не така, зумій любити
А коли зможеш – то радій,
Зі мною в подих треба жити,
А не триматись своїх мрій.

Шукай хвилину насолоди
Якщо знайдеш – її тримай,
Коли осилиш – ні свободі,
А коли ні -  мене спіймай!
21.09.2013