Утоплена

Романюк Татьяна
Я втомлена. Утоплена
У всій твоїй брехні
Засмучена. Полонена
Безжаллям сірих днів.

Обманута. Примушена
Страждати і любить…
Покинута й принижена…
Та далі треба жить.

Омріяна. Спокушена.
Тобою я була
Хвилюючі. Зворушливі
Були твої слова.

Закохана. Пробуджена.
Як квітка весняна,
Затоптана і зраджена,
Залишена одна.

Покірна і довірлива
З тобою я завжди.
Нечесним і нещирим був
Цим знищив мене ти…

Я втомлена. Утоплена.
У всій твоїй брехні
Засмучена. Зневірена
Безсиллям сірих днів.

05.07.13