не та, яку вс шукають

Хриха Ру
Бачити в морі одну лише масу води -
значить зовсім не бачити моря.
Бачити в людині саму лиш красоту,
значить зовсім не знати людину.

Я, напевне, не "та, яку всі шукають".
Та й для тебе давно не "любима".
Мені не властива людська ідеальність.
Та й для вас я цілком замінима.