життя

Натали Ништук
Життя людини загадкове,
Не зрозуміле і складне...
Навчання, друзі і кохання
На все потрібен час, але...
Нажаль він, як пісок крізь пальці...
Не втримати його в руках...
Життя людини швидкоплинне...
Мабуть, ось так воно і є..
Не все зробили і сказали,
Але цього не буде вже...
Бо вийшов час, нема бажання...
І все змінилось навкруги...
Життя здається загадкове,
Не зрозуміле і складне...