Моя

Ольга Стрелецкая
Моя ніжна квітка тендітна,
Моє вічно гріюче сонце.
Ти до мене завжди привітна,
Завжди махаєш напрощання в віконце.

Любиш без тями, моя незамінна!
Готуєш для мене вечерю смачнішу...
Для мене..Ти більш, ніж Бесціна -
Ти маєш ту душу п`янкішу!

Ти мій рай - моя насолода!
Моє щастя, моя єдина!
В жарке літо - моя прохолода,
В зимку - тепла кофтина...

Для серця мого ти спасіння!
Я ладен припасти в ногі тобі!
Моє тіло - твої володіння,
А душа - рабиня твоя навіки!...