09 10 2013

Виктор Берллин
твоя юність настільки ясна
що очі збігають, як дощ
не сумуй, якщо стало важко
відчувай - а далі хтось
збереже твої пориви
огорне руки, зап*ястки
на сьогодні - трохи віри
досить для збереження ласки
перед сном, мрій про чудо
чемно вмивай сузір*я

місто, що навколо
то тимчасовий готель
серце - повне дуже
повне наче Брюссель.