ртуть

Виктор Берллин
видихни вже його
досить
серце зупиниться на вокзалі
всі твої рейки та троси
своє відкатали

очі відкрий
метро - то є станції
звільни легені
від чужої субстанції

видихни, прошу
я хочу відчуть:
навіщо люди
ковтають ту ртуть