***

Романюк Татьяна
Буду мовчати, бо мої слова
В стосунках наших не дадуть нічого
Фрази пусті, зайві розмови
Від яких вранці болить голова.

Буду мовчати, бо мої слова
Даремні – пил їх зайвий обкладе повсюди
Чисті думки, що вклали в душу люди
Хай не скидають, що ти так ховав.

Буду мовчати, бо мої слова
Сьогодні тут, а завтра їх не буде
Ти розітреш кругом їх – і забудеш
Почуєш інше – й до того припадеш
І в тебе думка буде вже нова.
21.10.2013