***

Романюк Татьяна
Так жити хочеться!
Вставати  разом з світлом сонця
Ловити мить за волоконця
Щодня!
Так жити хочеться!
Про тебе з думкою вставати
Весь день тобою напиватись
До дна!
Так жити хочеться!
Солодкий дим наснаг шукати
Для себе нове відкривати
Щодня!
Так жити хочеться!
І жити, а не існувати,
Щодень – останнім його мати
Всю насолоду увібрати
В своє життя,
До дна!
21.10.2013.