Неден туй1лд1 кабагын?

Раиса Шинибаева
Айналайын, кулыным,
Неден туй1лд1 кабагын?
Айтшы маган ,алтыным,
Айнага неге ашуландын?

-Карашы,эже, мен1н бет1ме,
Кун астында  эбден карайган…
-Окасы жокка,балам,окпелеме-
Жанын караймасын ешкашан!