Душа

Галина Купец
Це непогано,що болить душа
Погано,коли ти її не чуешь
Коли болить,то значить є вона
коли мовчить,то час ти свій марнуєшь
А тіло,лише одяг для душі
Вона носитеме його у цьому світі
А коли втратиш душу,що тоді
не може тіло без души прожити.
Все мертве,що оточує тебе
Воно дано тобі,лише частково
А ось душа твоя ніколи не помре
Вона тобі дана,не випадково.