22

Ливневый Лис
-Я любив її всю,без осадку.
Мені лишень не подобалась та фотокартка
котра досі висить в неї над ліжком.

-Але ж на ній всього лиш зоряне небо.
Невже весь цей час
Вас
бісило лишень
чортове зоряне небо?

-Знаєте,коли воно напроти тебе
і ти дивишся на нього смертельно довго,
тобі здається що це лишень твоє небо,
і воно жахливо бездонне.
Тобі здається що ти пірнеш в нього і втопишся
і тебе ніхто вже не врятує
і сам ти тим паче не воротишся,
бо тобою інкстинти вже не кермують.
Я думав,що вона така ж
як те чортове зоряне небо.
Її доторки(наче нічого не варті)
але діяли за ефектом плацебо.
Я гадав що все добре.
А потім став думати,що в мене її відберуть.
Це все чортова фотокартка.
пробралася в саму суть
мого є-с-т-в-а.

-Пане,ви серйозно гадаєте,
що це гідна
причина для вбивства?