Детям укр. язык

Галина Купец
Не цурайтесь,діти свої родини
Бо батьки вам дані одні єдині
Поважайте матір,бо вона вас народила
І під сердцем своїм,вас колись носила
А коли зростали вона пильнувала
Щоб її дитинка,лиха не знала
День і ніч у Боженьки щастя вам просила
Бо знала сердешняя,що в ньому вся сила
Зростуть наші діточки і відлитять з дому
А ми вже зістарівшись не треба нікому
Тож не забувайте рідних із роками
Бо самі невдовзі станете батьками!