Бажаю щастя

Михаил Дубривный
Душа твоя, бажає щастя
Вагатися, нема потреби
Ти спробуй щось нове для себе
Пізнай раніше не пізнане

Зірви із себе заборони
Свобода, поклик для народу
Повітря вільної людини
Віднині, вічність нас поглине

Не слухай тих, хто не пізнали
В житті вони, ніщо не мали
Я хочу відштовхнутись в небо
Їм мене, не зупинити   

Не потрібно втікати, не потрібно боятись
Людина повинна, перемагати
Єднатись, любити, йти до мети
Сподіватись на краще, що є у душі

Такі непомітні, здавалось що край
Для щасливого тіла, є щасливий рай
Тих що любив,вже не втратиш ніколи
Є гарні сторони, людської долі

Безкраї, безмежні , і завжди привітні
Незламні, ніколи не будемо вбиті
На варті за силу,  йдемо до кінця
Ми будемо щасливими, до кінця всього життя